餐厅: 初見
资讯:

2018-03-13 1100 浏览
撞手神系OPENRICE 揾到哩间初见 估佢唔到又真系有惊喜我地6点几到左 仲有好多吉位既 差唔多7点半就FULL哂哩度装修有D似MUIJI 好光猛 感觉好干净好舒服虽然MENU得3页但样样都好想食 最后拣左哩几款 但三个人都食唔哂一上枱已经好吸睛喇 佢地系底放左D干冰 D烟升上尼搞到成件事即刻升左LEV估唔到系哩度会食到哩个质素既寿司 食材好新鲜 唔点豉油既话直头食到佢地既鲜味唯一一样要弹既就系个海胆 真系超腥 朋友叫左个意大利饭 都系啦海胆真系超腥 但系整体尼讲成个饭系好食既另外哇个汉堡 朋友都话超好食 旧牛好厚明太子沙律现成野 好难唔好食既但鸡翼炸得啱啱好 皮脆肉软酿系入边D明太子辣辣地 夹埋一齐食衬到绝哩个薯条不得了 同佢个名一样 真系十级邪恶但真系十级好味 其实佢系咸蛋黄炸薯条睇到一粒粒咸蛋黄碎嫁 哩碟野我地饱到反肚都清哂!!!可能我地摆得太耐先食 所以D软壳蟹已经淋哂但味道唔错嫁感觉上人手好似唔够 眼见得两个楼面 有D手忙脚乱不过要赞下佢地既EQ 咁多野做都仲可以咁有礼貌 态度超好
我地6点几到左 仲有好多吉位既 差唔多7点半就FULL哂

酿系入边D明太子辣辣地 夹埋一齐食衬到绝
炸明太子鸡翼配明太子沙律
哩个薯条不得了 同佢个名一样 真系十级邪恶
但真系十级好味 其实佢系咸蛋黄炸薯条
睇到一粒粒咸蛋黄碎嫁 哩碟野我地饱到反肚都清哂!!!
初见邪恶炸著条
可能我地摆得太耐先食 所以D软壳蟹已经淋哂