CAFE装修都系行蓝色调🦋,本身其实想入黎同朋友好好倾吓偈😚但因公事繁忙,搞到成两三个钟都搞紧自己啲嘢,work phone已经就快无电,于是问staff借叉电线,两位店员都好积极帮忙,我甚至搞乱typeC 同 lightning线,店员系拎走本身差公司ipad 嘅线黎俾我,仲话楼上有插苏位,个刻店员系拯救咗小妹,成个装修都系行蓝色调🦋,本身其实想入黎同朋友好好倾吓偈😚但因公事繁忙,搞到成两三个钟都搞紧自己啲嘢,work phone已经就快无电,于是问staff借叉电线,两位店员都好积极帮忙,我甚至搞乱typeC 同 lightning线,店员系拎走本身差公司ipad 嘅线黎俾我,仲话楼上有插苏位,个刻店员系拯救咗小妹,因为我公司单嘢都几麻烦,唔即刻处理都好大获🥺所以呢间cafe好有人情味🥰🥰 先讲讲杯𝐂𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞 (𝐑) HKD45,想讲个拉花好有诚意😍我钟意❤️ 味道都系朱古力味,但我觉得系奶味浓啲嘅朱古力🍫 但唔会话好甜,适逢个阵真系好需要糖份,所以谂都无谂就点咗non coffee drink ☕️ 而友人点咗𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐝𝐫𝐢𝐧𝐤 𝐒𝐔𝐍𝐒𝐄𝐓 HKD50 网上都有好多

而友人点咗𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐝𝐫𝐢𝐧𝐤 𝐒𝐔𝐍𝐒𝐄𝐓 HKD50 网上都有好多人大推,友人极钟意呢杯野,我都忍唔住试饮一啖,有浓浓橘子味同咖啡味。我记得我系blossom 都饮过相似嘅味道。如果你钟意有水果味嘅咖啡,就一定要黎试🤩

𝐂𝐀𝐅𝐄 环境:一流👌🏼👍🏼 有两层高,地下都岩同朋友吹水,但如果你需要电脑做嘢,要叉电,咁我建议你上楼上,厕所都系楼上,不过食物要由地下出去,再开门,行楼梯拎上去。要小心啲😬😬因为我公司单嘢都几麻烦,唔即刻处理都好大获🥺 所以呢间cafe好有人情味🥰🥰

下次黎都想试啲甜品😋
Sunset
Chocolate (R)
2022-04-01
Sunset
Chocolate (R)