平时食牛扒,来来去去都系煎煎煎!日本吉列炸牛扒hit左好耐,今日初试,果然有惊喜!餐厅位于兰桂芳嘅尽头,岩哂中环上班族Lunch set比晚餐更抵食,一set包括主菜、沙律、前菜、白饭,我另外再叫左杯蜜桃梳打一上台侍应哥哥细心介绍点样食,待铁盆牛油溶左之后就可以自己烧,可以配搭酱汁或盐炸牛扒份量都几多,放上铁盆烧两烧就食得,仲可以自己控制几成熟。外面层炸粉松脆唔会过厚,比起一般煎牛扒更香口好味!友人点嘅顶级板腱牛扒系每日限量,拣左5成熟,切开入面系淡粉红色煎得岩岩好,厚切份量足,入口唔会韧但依然有咬口!跟餐配嘅白饭上加左饭素好开胃~P.S. 餐厅有两层,当日中午地下个层满左所以被安排到上层,虽然只有我地一台客,但都有一个侍应系度standby ,会主动拎储物袋比我地摆野同介绍野食,服务唔错!
平时食牛扒,来来去去都系煎煎煎!
日本吉列炸牛扒hit左好耐,今日初试,果然有惊喜!

餐厅位于兰桂芳嘅尽头,岩哂中环上班族
吉列炸牛扒
顶级板腱牛扒

跟餐配嘅白饭上加左饭素好开胃~

午餐
  • 吉列炸牛扒