2017-12-07 93 浏览
晏就去左沙田新城巿广场饮茶同个女玩snoopy 公园,夜晚就去试下大围果间肉饼哥啦肉饼岩哂老中青幼~想带阿女黎食好耐~我地好早6点都未到就去到~所以仲未有人不过都可以照落单,首先黎左老火汤先!老公赞话好饮足料,阿女都钟意饮仲食埋西洋菜同粟米,不过我女好轮尽打泻左d汤,真系劲唔好意思,而侍应哥哥都好快手帮手抹左个地我地叫左个黑松露带子煎肉饼,其实边款煎定蒸好都无乜头绪,不过侍应哥哥推介黑松露依款煎好,咁就信佢!而事实好味!我估唔到黑松露原来整落肉饼再捞饭咁好味~我每啖都捞黎食!真系好正!个肉饼煎得好香~可能自己本身都钟爱黑松露、所以觉得好正,而菜饭加埋清番d,而家睇番都想食~而另一个系金沙蛋黄蒸肉饼,因一个煎另一个想试蒸,都好唔错㖞!不过无咁特别,但又系送饭一流!因为咁今餐食多左饭笔畀阿女食系le 个、蒸清清地,佢都食多左饭,le 个都系每个父母既目标黎😛到个咖哩鸡煲,对比下我钟意食肉饼多d,咖哩味争少少,但都好食既!食饱饱饮番个椰青水同橙汁清下,正~成餐畀我地清哂~而全场都真系好多一家大细黎食!去到就走就开始有人等位了希望下次试下其他唔同既肉饼!而且唔收加一真系好少见!而服务都好快速!

老火汤
黑松露带子煎肉饼

而事实好味!
金沙蛋黄蒸肉饼

咖哩鸡煲

食饱饱饮番个椰青水同橙汁清下,正~
希望下次试下其他唔同既肉饼!
而且唔收加一真系好少见!而服务都好快速!抵赞!
如港岛区开番间就更好了~
2017-12-02
老火汤