2021-10-23 3319 浏览
之前路过想试,今日walk-in 食。今日星期四,室内大把位,我哋一行三人仍可安排坐窗口位。餐厅有室外位,我们的室内窗口位叫做靠边,出面近喷水池,我见其他本来最理想的窗口位全被露台室外位站著饮嘢嘅食客近距离遮挡靓景,所以拣位要小心。Waiters态度友善,不过唔快,亦唔系好贴心咁添水𠮶种,餐厅有serve tap water,我哋另外叫了一支有气水。Tapas方面,我地order左tomato tartar(好酸), cod fritters(波子size,10粒左右,肉质粗D),croquettes(好味,四件)。主食就叫左small classic seafood paella. 平底镬大但饭少,三人食唔够喉,如果二人应该刚刚好两只红虾,数只蚬,青口,鱿鱼圈。虾膏好吃。其实加$100叫large就有三只虾,下次应该叫large.甜品churros.四条热辣辣上枱,两款dippings.其实所有野都几好食,海景够靓,不过就唔系哗一声𠮶种。同一劲多人生日,几枱都唱生日歌,点烟火咁,几高兴。
之前路过想试,今日walk-in 食。

甜品churros.四条热辣辣上枱,两款dippings.

2021-10-21