2022-07-27 53 浏览
天口热,唔想煮嘢食就落街行吓睇吓有咩食啦🤭 行吓行吓就行咗嚟德宝商场,见到有间茶餐厅叫「公子茶座」望落都几骨子,咁就食哩间啦🤭茶餐厅非常光猛,环境卫生👍🏻 午餐方面有每日Set好嘅午餐同埋是日午市推介😌见午市推介都几岩食,就同阿妹一人叫咗一个饭啦💗不过哩间茶座令我最惊喜嘅系,佢地竟然有Cold Brew 饮🥹而且质素都几好🥰 可以系茶座叹到Clod Brew 真系几爽😚🍽 香葱豉油鸡扒熟蛋饭香葱稍微爆香加埋落豉油度令香味大大提升🤤鸡扒好大块,鸡皮好脆,鸡肉好厚又多汁👍🏻 🍽惹味黑椒牛肉熟蛋饭牛肉份量好多而且易咬🙌🏻黑椒味香浓唔会系死辣🤤 而且劲多汁,捞饭一流另外比较特别嘅一样嘢系佢哋嘅配菜系沙律菜加番茄🍅仲加咁少少黑醋,非常开胃,而且健康又有益👍🏻平民区有一间咁用心嘅茶座,一定要大大力支持🙌🏻

可以系茶座叹到Clod Brew 真系几爽😚

🍽 香葱豉油鸡扒熟蛋饭

🍽惹味黑椒牛肉熟蛋饭

平民区有一间咁用心嘅茶座,一定要大大力支持🙌🏻