2022-01-19 447 浏览
呢一间系我地好钟意食既餐厅,亦系小编同男朋友庆祝拍拖5周年既餐厅👫❤️————————————烧牛肉🥩牛肉烧得岩岩好,咬落仲系好juicy😚完全唔会干柴,而且调味仲要岩岩好👍🏻————————————香茅烧鱼🐟(沙巴龙趸)呢条烧鱼绝对系全晚重点✨,上菜果时店员会帮手将鱼𠝹开🥰劲大条(完全系4人份量),劲juicy🤩而且一d都唔会腥,仲要劲滑😚😚————————————牛油鸡翼🐣呢一个鸡翼系小编食过最好食既牛油鸡翼🤭,蒜香同牛油mix得岩岩好😎,真系香到不得了,鸡翼仲要系大大只果种,超满足🤤————————————鲜茄蟹肉汤檬🦀🍅如果讲得夸张d真系可以话蟹肉多过檬粉😂 加埋蕃茄汤底,超惹味😋,只虾仲要已经剥左壳,性价比之选👍🏻————————————越式滴漏咖啡☕️味道好浓郁,加埋系杯底既炼奶,系一个新既体验,仲可以打埋卡😛————————————莲子龙眼冰🍹小编超爱呢个,饮落唔会太甜,劲劲劲多料😍(店员Ps:焗龙眼 唔会热气)
烧牛肉🥩
烧牛肉

————————————
香茅烧鱼🐟(沙巴龙趸)

牛油鸡翼🐣
牛油鸡翼

鲜茄蟹肉汤檬🦀🍅
鲜茄蟹肉汤檬

越式滴漏咖啡☕️
越式滴漏咖啡

莲子龙眼冰🍹
小编超爱呢个,饮落唔会太甜,劲劲劲多料😍
(店员Ps:焗龙眼 唔会热气)
烧牛肉
牛油鸡翼