牛之锅🍲最近新出咗风味🔥烤鳗火锅放题,而且仲有麻辣🌶️同埋酱香两种口味,作为🐟鳗鱼控嘅我就梗系要来🤩试吓!系度可以✌️两小时任食超过150款嘢食😍,包括刺身、寿司🍣、日本料理、各式火锅🍲配料、海鲜、炸物、🔥烧物、即制甜品等,而且仲有汽水🍺啤酒任饮,超级大满足😆!风味🔥烤鳗锅我哋拣咗酱香味🤤,鳗鱼厚肉肥美鲜甜嫩滑👍,酱香味几浓几入味,烤🐟鳗鱼可无限追加,食完再加汤🥣打边炉超正!火锅配料款式🤩十分多,澳洲🇦🇺牛肩胛肉眼好嫩有肉味😋,而且海鲜款式好丰富又🥰新鲜,尤其系原只鲍鱼好嫩滑😍鲜味,大白蚬厚肉肥美。刺身寿司🍣款式都唔少,不过最正嘅系有🐟拖罗寿司任食,🥰绝无欺场!另外仲有多款🍢串烧同埋炸物🥢,款式之多真系好难试得晒😂。呢度嘅甜品🍮 真系好突出,款式多质素亦都唔错,有绵绵冰🍧、宇治抹茶芭菲🍨、法式焦糖炖蛋🥚、杨枝甘露、台式仙草麻薯🥣同埋多款糖水、奶冻等等⋯极之丰富🤤!别一方面佢哋仲有几款🤩榴梿甜品:🔥炸榴梿波波之外、榴梿芭菲😍、榴梿班戟😋同埋榴梿甘露🥰,榴梿一定唔会失望!

系度可以✌️两小时任食超过150款嘢食😍,包括刺身寿司🍣、日本料理、各式火锅🍲配料、海鲜、炸物、🔥烧物、即制甜品等,而且仲有汽水🍺啤酒任饮,超级大满足😆!

另外仲有多款🍢串烧同埋炸物🥢,款式之多真系好难试得晒😂。