2017-07-07
寻晚同朋友起铜锣湾行街买衫,行到百乐中心附近揾嘢食,误打误撞揾到呢间餐厅食晚饭,入到去装修都比较特别,挂左架单车起墙上面,唔止咁、连落单都好特别,想点d乜就直接写落餐牌,反映老板都好响应环保,值得一赞,我地坐左一阵就叫左6样野一齐食。猪软骨乌冬猪软骨识落好松软好够味,而汤底都好浓郁配乌冬面真系一流,啲乌冬煮得好软。呢道真系好好食😋😋值得再食。盐烧鸡翼食落几香脆都唔错,不过如果可以辣少少仲更加好,可能因为个人较中意食辣。而且啲皮又香口,又够味🤗奶泡咖啡卖相好得意,侍应送到来个杯仲好热,个人觉得咖啡唔够热真系唔好饮,证明老板都好细心,饮落真系好正烧粟米,一上台,就闻到好香。卖相都唔差食落都唔错,如果伴碟可以加多少少椒盐就更加好味心之蛋卷呢个蛋好似系呢间餐厅嘅招牌菜,我哋都叫左个品尝下,卖相真系好得,食落好特别脆卜卜,原来内里有干坤加左蟹子,真系点都估唔到。good黑松路烧带子,食落淡淡黑松露味,食落啱啱好👍🏻又冇烧得好干头,真系值得向大家推荐什果宾治卖相都唔错饮下都OK,又够气,大大杯,好抵饮。(见到只摆设好得意,得佢摄下镜)心之推介 - 李小龙卷呢个卖相好得意,登特整蟹钳,令到成个李小龙
猪软骨乌冬
盐烧鸡翼
奶泡咖啡
心之蛋卷
什果宾治
心之推介 - 李小龙卷
呢个卖相好得意,登特整蟹钳,令到成个李小龙卷咁突别。鱼子酱啲味好突出。一入口,啲蟹子、鱼子卜卜声,好有感。😋😋
连啲姜都整成玫瑰形状,好令!好有心思😍
最后食完坐左阵就埋单,2人$460几都唔贵,如果节目庆祝都不常为一个选择地方,唔洗5分钟就到Time square地铁站😁🤗