2020-07-05
上次来呢栋大厦食其他餐厅时,系楼下已经比面面的广告板吸引左,今日有时间就过来食,呢到都好爆场,好彩我地都系特左一会就有得入座。睇餐牌见到呢到出名的鱼面和鱼乌冬,就一于叫来食,睇下有几正先。日式吉列猪扒浓鱼汤鱼乌冬 - 吉列猪扒无咩特别,因为鱼汤鱼乌冬太出色,鱼汤很甜,鱼乌冬很弹牙, qq感觉很正。 四川麻辣烧牛肉拌鱼乌冬 - 烧牛肉拌了一点麻辣酱几惹味唔太辣岩岩好,夹著鱼乌冬又系另一个感觉,因天气热未必个个钟意食热汤面, 但呢个拌乌冬就岩哂怕热的人食。小食拼盘 - 超丰富有齐炸鸡翼, 番薯条,薯条, Twins 鱼之脆卷, 鸡翼炸得刚好,入面仲系有肉汁, 番薯条系我最爱甜丝丝, 薯条够粗, Twins 鱼之脆卷几香口配黑松露酱好好味。食咁多野紧系要饮返杯野做结尾先得, 蜜桃椰果绿茶 和 薄荷朱古力咖啡 两杯唔太甜唔错。