2024-10-12 1183 浏览
超喜欢猫但未ready做主人,一得闲就会去各区猫cafe揾食,𠮶日睇电视见到唔知边个电视台访问呢间喵天尼,觉得接受访问𠮶位蓝职员好有爱心,呢间餐厅嘅猫应该会几开心。餐厅位于油麻地闹市商厦,系少数有酒牌嘅猫cafe,餐厅有好多酒桶设计嘅装饰。当日星期六lunch全场满座。我哋二人叫咗两个pasta,一个卡邦尼一个明太子,食物质素系中上,两杯咖啡亦有水准,可惜咖啡嚟得太早,仲早过主食,如果餐后上就更好。隔离枱两位小姐叫咗件猫多士同绿茶latte好好人借畀我哋影见多士造型好得意杯绿茶latte拉花亦别出心裁。讲返猫猫,呢度大约有十几只全部都干干净净好健康,特别钟意三色猫,呆呆的金影亦好趣致。