2020-01-24 27 浏览
我地系礼拜五晚去既,佢个舖头唔大,有十个位左右。我地都等左大概一阵,建议早d去会容易d揾位,不过好食既野要等一阵,是常识吧!好多选择,样样都好好食咁,搞到我地念左好耐先决定到!别天神套餐:分别有碗豚骨汤面,4只饺子同埋个小龙虾蟹子沙津🍜豚骨汤面,虾味噌豚骨汤面:个汤底佢话明无味精,无奶素嘅 但系我就觉得个汤好重奶味😂 味道都浓郁既 每碗本身跟既配料有粟米,葱,两块叉烧同紫菜。豚骨汤面仲跟木耳添,而虾味噌汤面就有一堆干虾米喺面。整体黎讲都好夹既,味道唔错!特别要赞既系块叉烧,超厚超有肉味仲好嫩添 有惊喜!🥟饺子:我又觉得比起其他拉面店好味㖞,都多汁同埋即叫即做所以好够热,皮唔太厚同埋有口感既。🥗小龙虾蟹子沙津:呢道小菜好有诚意!系用佢提供既紫菜包住黎食,有啖啖小龙虾肉。口感又脆又嫩,味道好Fresh!!呢间值得推介👍🏻 价钱都特惠,佢仲有提供辣芽菜同埋酸菜配拉面食既。好唔错!

好多选择,样样都好好食咁,搞到我地念左好耐先决定到!

别天神套餐:
分别有碗豚骨汤面,4只饺子同埋个小龙虾蟹子沙津

🍜豚骨汤面,虾味噌豚骨汤面:
特别要赞既系块叉烧,超厚超有肉味仲好嫩添 有惊喜!

🥟饺子:

🥗小龙虾蟹子沙津:

题外话/补充资料: 这些全都是自己拍的照片!
2020-01-10
  • 别天神套餐