2015-09-19 253 浏览
星期五晚。到到都多人, 行去名店坊full哂就上明珠睇有咩食,咁o岩又醒起好多年冇食过别府,当试新野咁试。一坐低望本menu, 发觉其实佢都转左型。又有好多刺身。寿司。助酒小食 拉面 饭 之类咁我地就稳阵起见, 叫左一个吉列猪扒拉面 8椒辣, 一个日式滑蛋鸡扒饭,一个地狱饺子,一个炸鸡软骨粒。首先讲下 我所食既8椒辣 吉列猪扒拉面, 试一啖 d辣系好辣 不过辣到 好似冇哂其他味 如果纯粹止辣瘾是ok 但如果对辣是有要求就可能不太适合食。我朋友就形容 日式滑蛋鸡扒饭。太平平无奇 唔会难食。但唔算好食地狱饺子 。冇想像中咁辣 最少我朋友唔食得辣 都可以食得到,而且食落去系食得肉味。呢个唔错唔错炸鸡软骨粒。香口。好重椒盐味。如果送啤酒。真系一流 食食下 见隔离枱两个鬼佬d刺身寿司 好鬼吸引。望见d三文鱼刺身 色泽靓 又条文平均最衰我地已经好饱 决定下次会再黎试其他
又有好多刺身寿司。助酒小食 拉面 饭 之类
炸鸡软骨粒。香口。好重椒盐味。如果送啤酒。真系一流
最衰我地已经好饱 决定下次会再黎试其他
2015-09-18