2023-04-18
别忘了 (荃湾)真。再偷食系列【台式火锅套餐】$268 美国prime grade 牛肩胛另加钱食左宫崎牛,系A5宫崎牛😍质素果然同普通美国肥牛差天共地肉质好滑 而且好重牛味 油脂分布平均 劲正肉 由于友人唔食牛肉 拣个中间既套餐嘅就够了猪肉素质正常 自助吧选择好多饮品好多元化 最钟意佢哋自家制既各类果茶椰子鸡汤好重药材味 有养生嘅感觉台式沙爹汤好香好惹味最值得一提嘅系佢嘅甜品 同熟食全部用日本兰王蛋整 waffles好有诚意啲台式小食种类繁多 劲满足仲有系佢最特别嘅地方 有热嘅嘢饮好啱一啲唔方便饮冻嘢或者需要养生另饮品既甜度同冰量都有得拣 好抵赞✨静静鸡话你知餐厅甜品任食 (但雪糕就只能每人一个 )而其他食物种类好多 好丰富实满足到你打边炉咩都想食下嘅欲望仲有餐厅既午市60分钟定量火锅 都好抵食(星期一至五12:00-17:00 公众假期除外)😋静静鸡指数 🐥🐥🐣🥚🥚🔂再偷食指数 ✅✅✅☑️☑️💲减荷包指数 💸💸💵💵💵——————————————————店舖资料📍荃湾众安街68号千色汇1期2楼2032号舖#eatstealthily #静静鸡食 #香港美食 #美食 #food #hkfo
真。再偷食系列
仲有系佢最特别嘅地方 有热嘅嘢饮
好啱一啲唔方便饮冻嘢或者需要养生
另饮品既甜度同冰量都有得拣 好抵赞
✨静静鸡话你知
餐厅甜品任食 (但雪糕就只能每人一个 )
而其他食物种类好多 好丰富
实满足到你打边炉咩都想食下嘅欲望
仲有餐厅既午市60分钟定量火锅 都好抵食
(星期一至五12:00-17:00 公众假期除外)
😋静静鸡指数 🐥🐥🐣🥚🥚
🔂再偷食指数 ✅✅✅☑️☑️
💲减荷包指数 💸💸💵💵💵
——————————————————
店舖资料
📍荃湾众安街68号千色汇1期2楼2032号舖
#eatstealthily #静静鸡食 #香港美食 #美食 #food #hkfoodie #foodiehk #instafoodie #hongkong #topcitybiteshk #hkfood #hkig #foodporn #discoverhongkong #foodlover #hkrestaurant #asianfood #hotpot #chinesefood #放题 #任食