2017-07-14 2819 浏览
旺角出名旺, 人多车多, 喺呢度行完街, 好想揾个地方hea一下 。喺OP search一下, 见呢道唔错, 于是一试。呢度系通菜街尾, H&M对面。 楼下人声鼎沸 ,就算系䢂口都有人派传单高叫为楼上啲食肆拉客,但系去到五楼,地方好大好唔错, 座位之间好宽敞,我哋就系坐喺大窗边旁边嘅梳化椅。仲未正式放暑假, 但系今日阿仔学校假期,老公咁啱又放假, 难得喺呢个平日食个tea, 唔使同人逼。 Cafe播住悠扬嘅英文歌,几好feel。 仔仔嗌咗佢至爱, 扭扭薯条, 即叫即炸, 香脆美味。老公嗌咗炸虾洋葱圈配芝士条,都系即叫即炸 ,热辣辣, 虾,洋葱,芝士被炸浆包著炸, 一口咬下, 外脆内软, 好满足。我叫咗黑松露油炒滑蛋牛角包, 黑松露跟滑蛋系绝配。最钟意佢嘅特色饮品,tea set 加$18。 全部可以喺童话世界揾到。小熊维尼 ,即菠萝,热情果,橙汁。 酸酸甜甜,透心凉黑魔后, 一啲都唔得人惊。 系可乐,咖啡,曲奇,棉花糖组成 红靴玩具兵, 即冻鲜奶抹茶配日式红豆。 虽然呢个要原价 ,但我呢个抹茶控梗系唔错过啦, 红豆好淋, 绿茶回甘仲有好钟意佢哋𠮶只餐碟好休闲嘅食咗个下午茶, 叉完电 ,

仔仔嗌咗佢至爱, 扭扭薯条, 即叫即炸, 香脆美味。
扭扭薯条

炸虾洋葱圈配芝士条

我叫咗黑松露油炒滑蛋牛角包, 黑松露跟滑蛋系绝配。
黑松露油炒滑蛋牛角包

小熊维尼 ,即菠萝,热情果,橙汁。 酸酸甜甜,透心凉

维尼小熊

黑魔后, 一啲都唔得人惊。 系可乐,咖啡,曲奇,棉花糖组成

黑魔后

红靴玩具兵

仲有好钟意佢哋𠮶只餐碟

好休闲嘅食咗个下午茶, 叉完电 ,系时候返屋企啰😄

2017-07-12
扭扭薯条