2022-07-08
🚩宝轩印度餐厅唔知有冇人同我一样好中意睇IG啲印度街头小食视频😆次次都笑到我傻,所以一直都好想试下印度野究竟咩味🤪依间餐厅位于半岛大厦,一出lift都真系惊惊地,但入到餐厅佢哋嘅装修好舒服,好似别有洞天咁😌〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈秘制手工咖喱角即叫即炸,一份两件,超级大旧🥹 食完都饱左一半✨杂菜 $48呢个嘅调味比较辣,有薯仔洋葱青豆,我同男朋友都认为依个配啡色𠮶只酸辣酱会比较好食!✨羊肉 $58一切开馅料份量超级多,唔似我哋平时食𠮶啲咖喱角里面空嘅😆呢个配埋绿色𠮶只薄荷酱超级夹🌈玛沙拉烩鸡 $108印度咖喱一向都比较杰身,而且蕃茄味较浓,所以食落酸酸辣辣咁🫶🏻鸡肉都唔会整得鞋口,而且冇骨!我个人就钟意配烤饼食,一碗呢啲你唔好睇佢咁细,够晒你点🌈牛油烤饼 $28上台嘅时候啲牛油仲出紧泡泡,闻落去好香牛油味,但食落口就唔算话好浓牛油味~ 饼身好软熟,食到尾都唔会难咬#Kyla尖沙咀 #Kyla印度菜〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🥢地址:尖沙咀么地道16号半岛大厦1楼3-4号舖🌟推荐指数:8/10
🚩宝轩印度餐厅
🌈秘制手工咖喱角
即叫即炸,一份两件,超级大旧🥹 食完都饱左一半
✨杂菜 $48
✨羊肉 $58