2018-10-29 259 浏览
之前响团购买左用$50买左价值$100现金卷,见去开铜锣湾就顺便过天后试下呢间台式cafe lah~响天后地铁站行左大概五分钟就到,位置唔算太难揾~餐厅有两层,待应安排左我同友人坐楼上,浅色调墙面空间感宽阔,环境唔错,适合朋友或家庭聚会!菜式方面,有多款台式美食和地道小食,价钱相当实惠,加上团购优惠十分抵食!!!!<地瓜薯条> $24甜甜地,淡淡地瓜香味,缓和左炸物个种油腻感 一碟有七、八条左右,可以同朋友一齐share~<总汇三文治>$34同平时系快餐店食的公司三文治无咩分别,同埋三文治应该喺预早做好的,上菜时面包已经唔脆呢个三文治不太推介,下次唔会叫了~<台荼荟炒饭>$55好好味!!!! 呢个炒饭超多配料,有椰菜,龙虾丸,肉松等等,仲有只太阳蛋铺系面,好丰富!炒饭炒得好均匀,饭粒干爽粒粒分明,捞埋D蛋汁一齐食真系无得顶!Overall 黎讲,食物质素above average,环境舒适,不过咁ge价钱食到又平又好味既台式食物算系咁lah~ 会再encore~~

响天后地铁站行左大概五分钟就到,位置唔算太难揾~

<地瓜薯条> $24
甜甜地,淡淡地瓜香味,缓和左炸物个种油腻感

一碟有七、八条左右,可以同朋友一齐share~
地瓜薯条

<总汇三文治>$34

呢个三文治不太推介,下次唔会叫了~
总汇三文治

<台荼荟炒饭>$55