❣️利东街Miffy限定茶吧x 1011 TEABAR❣️今日同小公主去咗湾仔利东街品尝由女神Stephy邓丽欣主理嘅茶饮店1011 TEABAR💗依家佢哋同Miffy做紧crossover💞推出一系列以Miffy为主题嘅特饮同甜品😍最重要就系喺舖头里面每一个角落都有劲靓嘅打卡位📸每一个位都好chill😌完全唔似喺香港🇭🇰个感觉就好似去咗台湾旅行咁🥰💗草莓气泡果咖呢个系用咗新鲜嘅水果加埋自家制嘅香浓咖啡液冲制而成!健康好多㗎!清甜嘅士多啤梨味🍓加左少少柠檬汁,成个感觉好清新💗爱情药水一放上枱嘅时候小公主已经好兴奋😆因为佢系会散发烟熏香气既特饮爱情药水!拎开木牌之后就会散发出淡淡的烟熏!呢个饮品系以蔓越莓同埋柠檬🍋调制而成!唔知系咪真系有魔法呢!饮到唔想停!💗伯爵茶蛋糕佢个份量都好大!上面仲有香浓幼滑嘅忌廉!蛋糕松软棉幼!仲散发出淡淡既伯爵茶香💗烟三文鱼忌廉芝士三文治烟薰三文鱼散发住烟熏香气!外层香口里面鲜嫩😍配搭青瓜同埋忌廉芝士!味道不油腻!口感仲好柔滑添!
❣️利东街Miffy限定茶吧x 1011 TEABAR❣️

💗草莓气泡果咖