2020-12-30
【💛】🉑:外卖自取 ⭐评分: 8.5/10 ——————————————————话说整个整合list𠮶时,觉得间间都好吸引!🤤喺咁多间入面拣咗荃湾呢间小店,喺海滨花园𠮶头,终极隐世😹 一打开大家已经哗哗声,卖相劲靓,仲要食落都劲正😳——————————————————
▪️7人餐 ($1000)▪️老板娘发辨:南瓜藜麦沙律 小食拼盘 牛肝菌意大利饭 慢煮安格斯牛肋骨 香草烤鸡 海鲜薯仔批小店到会系无「menu」嘅,老板娘会叫你去FB Page睇其他客人嘅相,拣吓有乜想食,再叫你开budget~ 运送方面,可以自取或者call van😸一打开锡纸,食物仲好热喷哂烟,每碟卖相都超吸引!最有惊喜系慢煮安格斯牛肋骨,个样完全就系去食西餐咁,伴菜仲要有juicy嘅烧连枝番茄仔、蒜头同薯仔。牛肋骨大概厚切咗10嚿肉,本身仲谂住系会少少韧,点知食落去大家都惊呼:好_稔!好_好食!😹 慢煮嘅功力深厚,入口重牛味,肉质非常软嫩,高质到爆😳香草烤鸡系金黄色,食𠮶阵时仲有烟出,鸡肉又系劲嫩滑,有香草香气同小小咸香,啖啖肉超级正!垫底薯仔都索哂鸡油同牛油香!海鲜薯仔批估唔到有蚬肉同虾,本身以为系蟹柳同鱿鱼🤣白汁
🉑:外卖自取
⭐评分: 8.5/10
——————————————————
—————————————————— ▪️7人餐 ($1000)
香草烤鸡系金黄色,食𠮶阵时仲有烟出,鸡肉又系劲嫩滑,有香草香气同小小咸香,啖啖肉超级正!垫底薯仔都索哂鸡油同牛油香! 海鲜薯仔批估唔到有蚬肉同虾,本身以为系蟹柳同鱿鱼🤣白汁芝士,再加薄切薯片同海鲜,边有得输😭
炸鸡翼大只香口、洋葱圈同鱿鱼圈就正正常常。 牛肝菌意大利超重菇味,饭粒浑圆饱满,不过略嫌唔够有咬口~ 南瓜沙律都好新鲜!
老板娘仲好细心准备咗食物夹,我哋洗干净下次又可以重用💛
✨ Hustle Guy ✨
📍荃湾海滨花园D平台1楼M22号舖