2024-07-30
相信大家对E FOR EGG呢个名吾陌生🍳今次就同位已经黎过一次嘅朋友食,我第一次觉得好正☝🏼佢二访都话都系好好味😋✌🏼✿ 金沙软壳蟹三文鱼籽海鲜沙律盒子吐司 $108外型已经好吸睛👀金沙酱即咸蛋黄酱加上沙律酱,混合埋甜甜哋非常滋味💛软壳蟹摆咗一段时间仲系好脆卜卜🦀Fusion日式有三文鱼籽好爽口,海鲜就有鱿鱼🦑几新鲜呀。✿ E FOR EGG芝士奶盖招牌窝夫 $88芝士奶盖加窝夫好过瘾,表面只「蛋」劲得意☺️🍳其实同样系奶盖黎,好多奶盖,芝味又浓厚🧀仲食到有烟韧麻糬。窝夫又吾会比奶盖整到淋晒,keep到好脆身🧇✿ 招牌奶盖咖啡 $48同芝士奶盖窝夫一样表面有只「蛋」😆奶盖做到稠身,同样系摆咗一段时间,亦冇溶到,芝味同样丰富🤍咖啡味道浓而吾会好苦涩。✿ 开心果特调 $56开心果鲜奶好出名,杯旁边有开心果粒作点缀,饮品搅匀之后开心果味好浓💚开心果控表示满意☺️加入豆腐食到豆腐粒令层次更丰富。P.s. 员工服务好贴心,关心客人需要❤️
✿ 金沙软壳蟹三文鱼籽海鲜沙律盒子吐司 $108
✿ E FOR EGG芝士奶盖招牌窝夫 $88
✿ 招牌奶盖咖啡 $48
✿ 开心果特调 $56
P.s. 员工服务好贴心,关心客人需要❤️