2022-11-08
话说上一次喺Hyatt Centric嘅Staycation,package 除咗包海景房同晚餐自助餐,仲包埋喺The Farmhouse Deli 咖啡厅品尝烘焙美点或件装蛋糕🍰同饮品一杯☕️ 真系好抵☺️第二朝checkout 咗之后就去食喇😋-咖啡饮落唔见有咩特色,稍为特别啲嘅法式焦糖泡沫咖啡,泡沫上会有薄薄嘅焦糖面,不过后来有点太甜😗-甜品方面款款都好精致✨推荐大家食Summer Exotic Gateau 🍰系热情果芒果酸酸甜甜嘅味道唔会死甜,层次丰富,慕丝加上软绵嘅蛋糕同脆身饼底,好食🤤-🍰Summer Exotic Gateau🫐Blueberry Cheesecake ☕️Iced Latte☕️Cappuccino Crème Brulee -🍰 The Farmhouse Deli🏡地址: 北角北角邨里1号香港维港凯悦尚萃酒店2楼☎️电话: 3896 9865🕙营业时间: 08:00-20:00 (Mon-Sun)———————————————🌿以上图文由Bobowannaeat版权所有,转发需授权喔🌿钟意我的分享请 ᴄᴏᴍᴍᴇɴᴛ, ʟɪᴋᴇ, ꜱʜᴀʀᴇ & ꜱᴀᴠᴇ ❤️
🍰Summer Exotic Gateau
🫐Blueberry Cheesecake
☕️Iced Latte
☕️Cappuccino Crème Brulee
🍰 The Farmhouse Deli
🏡地址: 北角北角邨里1号香港维港凯悦尚萃酒店2楼
☎️电话: 3896 9865
🕙营业时间: 08:00-20:00 (Mon-Sun)
———————————————
🌿以上图文由Bobowannaeat版权所有,转发需授权喔
🌟继续关注我的贴文请𝙁𝙤𝙡𝙡𝙤𝙬 @bobowannaeat (ㆁωㆁ*)