2014-09-25
火井火锅,可能系全世界最好食既火锅。呢间餐厅唔单只用料正,汤底也绝不马虎。识叫一定系叫火井招牌火锅做开头,如果食到辣的话一定要试下个麻辣火锅,食完真系会辣到识飞LOL 不过好抵赞的系佢的麻辣唔单只系净麻或者净辣,两者的味拿捏得好好,加上食落好香!讲完个汤底,讲下d火锅配料先。讲火锅配料,火井可以算讲得上系世界级,尤其系牛类方面,有几特别都有,无论系牛波子、牛欢喜,所有特别而又食得落肚都有得你叫!另外无论系虾滑、鱼滑等都非常出色,因为食落真系好滑,其他地方的火锅配料都冇咁正架!食得火井既你,记得一定要叫番枝啤酒啤啤佢,咁先够过瘾!呢度系逐碟计,预每人消费250蚊到,不过野食真系超高质,绝对物超所值!不过希望佢会尽快推出任食优惠啦!我会再黎帮衬架!!!
呢间餐厅唔单只用料正,汤底也绝不马虎。识叫一定系叫火井招牌火锅做开头,如果食到辣的话一定要试下个麻辣火锅,食完真系会辣到识飞LOL 不过好抵赞的系佢的麻辣唔单只系净麻或者净辣,两者的味拿捏得好好,加上食落好香! 讲完个汤底,讲下d 火锅配料先。讲火锅配料,火井可以算讲得上系世界级,尤其系牛类方面,有几特别都有,无论系牛波子、牛欢喜,所有特别而又食得落肚都有得你叫!另外无论系虾滑、鱼滑等都非常出色,因为食落真系好滑,其他地方的火锅配料都冇咁正架! 食得火井既你,记得一定要叫番枝啤酒啤啤佢,咁先够过瘾!呢度系逐碟计,预每人消费250蚊到,不过野食真系超高质,绝对物超所值!
不过希望佢会尽快推出任食优惠啦!我会再黎帮衬架!!!