2021-06-30
💛渔匠屋·因为我哋其实都唔系好知屯门有咩好食 所以我地喺某社交平台见到好多人推介呢间就去咗啦😌😌·壱の重丼$225佢呢一个其实比我想像中细碗 我觉得男仔一碗其实未必够饱🙊🙊不过因为𠮶日我哋食野之前去咗happy hour 已经食咗啲嘢 所以我哋就咁嗌多咗啲小食😎我觉得佢啲刺身唔错嘅 但系佢个饭真系有啲黏 而且调味重手左 所以有啲啲咸 口感一般🤔不过佢只虾超甜 而且都弹牙既🦐个吞拿鱼腩都唔错既 油脂好好 可惜系佢有一旧有啲筋 之后佢个油金鱼同海胆都唔错既 如果个饭处理得好啲一定仲正🤤🤤·芝麻鸡翼$48 l 炸日本鸡皮饺子$58佢个芝麻鸡翼都炸得几香口嘅 而且都几大只🐤至于佢个鸡皮饺子就真系超级邪恶 佢出边𠮶个饺子皮全个都系用鸡皮做嘅 所以真系超肥仔🤭🤭不过虽然佢系原块鸡皮 但系唔会话太油腻 都几特别 大家有兴趣可以试吓😈··📍屯门井财街21号协邦大厦地舖
壱の重丼$225
芝麻鸡翼$48 l 炸日本鸡皮饺子$58