2017-03-02 583 浏览
旺角一向都系放题集中地,不过多伏,要揾间好食既真系唔容易,呢排又突然想食,唯有问下成日蒲mk既朋友佢话兆万有间放题唔错,叫做大本瀛。闲日夜晚订左八点三,都已经好爆场。望望点餐纸,都见到几多野食,尤其是系刺身,估唔到有好多款!三文鱼实有啦,估唔到连贵价带子、北寄贝、赤贝都有!虾仲有好多野拣,甜虾超大只唔系cheap cheap货,仲有泰式生虾添最难得叫左两round都摆到靓一靓,轻松回本叫左d烧物,火喉相当唔错,有牛舌,菠萝、翠玉瓜等等。炸物都出色,虾天妇罗个粉浆唔错,鸡软骨略嫌多粉左d,不过都清晒!温泉蛋,个汁好好食!呢度有少少泰式野,最suprise系冬荫功汤有劲多料,又新鲜热辣,冻冻地饮超暖胃!饮品就自己去雪柜拎,除左大路可乐七喜,仲有啤酒同十几款韩国饮品,真心觉得诚意可嘉!甜品方面,每人送牛乳布丁或木槺布丁,每样试左d,好好食,出面仲有雀巢雪糕同雪米滋任食。埋单加埋一每人240,真心抵食!而且服务都唔错,出菜都快,冇漏单情况,mk朋友果然冇介绍错🤣

佢话兆万有间放题唔错,叫做大本瀛。

闲日夜晚订左八点三,都已经好爆场。

最难得叫左两round都摆到靓一靓,轻松回本
刺身
叫左d烧物,火喉相当唔错,有牛舌,菠萝、翠玉瓜等等。
烧物
温泉蛋,个汁好好食!
温泉蛋
冬荫公汤