2024-05-15
真系好耐无食过放题,今日同朋友行街既过程中发现依间放题餐厅,既能食刺身放题,又有烧烤放题元素,一举两得,超正,即刻就入左黎享受下美食👍👍👍餐厅既刺身新鲜,三文鱼好厚,甜虾好大只,马刀贝超爽脆,全部都好新鲜,好好味😋仲有好多寿司,细细件好精致,一口一件寿司好满足❤️天妇罗绝对系我既最爱,大家一定要食,全部都热辣辣,炸得好酥脆,南瓜天妇罗入面快南瓜好甜超正,海老天妇罗只虾好大只,食得出系好新鲜既虾😋😋😋钟意食榴莲既人,榴莲炸弹一定一定要食,咬落去即刻流心,榴莲味浓郁,超级正,我同朋友都超级钟意食,依家念起都仲好想食多次,真心推荐大家食❤️❤️❤️❤️❤️最难得既系间餐厅还有烧烤放题,款式亦都好丰富,又不同既肉类、蔬菜、丸类可以烧,好有唔同既熟食,真系好难得会有咁多元化既一间餐厅。牛肉类同猪肉类烧出黎,配合酱汁一齐食,味道一流,烧甜薯好正,甜薯真系好甜,好钟意食❤️,仲有烧菠萝,烧到锁住菠萝既水份,咬落去超级多汁,而且菠萝好甜😋😋😋😋仲有好多唔同既饮品可以任饮,真系好正,下次一定会再黎食❤️❤️❤️
仲有好多寿司,细细件好精致,一口一件寿司好满足❤️