2017-08-23
今晚同朋友庆生,朋友想食日本野🍱,最终简左放题。实在太耐无食过放题,估唔到星期一都甘多人,好彩一早订左位,好快就可以入座,人气爆登丫。👩👩👧👦👨👩👧👦👨👨👧👦我先去拎饮品,全由朋友发板点野食😝,饮品选择好多,除左气水外都好岩我口味。最值得一赞系有常温饮品!实在太贴心啦,立即将手上冻饮换常温😁。首先上刺身,款式繁多,但我地只系简左最钟意食既几样,确保实食得哂,唔做大哂鬼。点左三文鱼、白玉拖罗、新鲜象拔蚌、新鲜甜虾、北海道带子等,全部都好新鲜、鲜甜。我最爱既甜虾同三文鱼都好好食。另外都叫左好多熟食,🍣寿司🍥🍴软壳蟹手卷:软壳蟹味道不错,但紫菜就有啲林🍴火灸海胆赤虾寿司:将海胆加热放上虾上面,几特别既配搭🍤炸物🍘🍴虎虾天妇罗:粉浆略带烟韧,虾肉新鲜爽甜。🍴南瓜天妇罗:天妇罗整体都唔错。🍴紫心香芋丸:炸到金黄色,外表香脆,糯米皮软糯烟韧,又唔太甜,我几钟意食。🍴南瓜芝士饼:满满芝士馅,觉得味道似奶皇。🍖烤物🥓🍴烧翠肉瓜串:多肉汁,蔬果类必选。🍴牛油炒杂菇:重牛油味,都几香。🍴盐烧牛舌:一串两粒,有点厚,带口感,味道都OK既🍴黄金焗蚝:好多芝士,邪恶之选🍹饮品见到有解茶,食完甘
另外都叫左好多熟食,
🍣寿司🍥
🍴软壳蟹手卷:软壳蟹味道不错,但紫菜就有啲林
🍴火灸海胆赤虾寿司:将海胆加热放上虾上面,几特别既配搭
🍤炸物🍘
🍴虎虾天妇罗:粉浆略带烟韧,虾肉新鲜爽甜。
🍴南瓜天妇罗:天妇罗整体都唔错。
🍴南瓜芝士饼:满满芝士馅,觉得味道似奶皇。
🍖烤物🥓
🍴烧翠肉瓜串:多肉汁,蔬果类必选。
🍴牛油炒杂菇:重牛油味,都几香。
🍴盐烧牛舌:一串两粒,有点厚,带口感,味道都OK既
🍴黄金焗蚝:好多芝士,邪恶之选
🍹饮品
见到有解茶,食完甘多邪恶野,岩哂~
🍴最后实在太饱,甜品都无点食,最有特色系粥底蒸气火锅,迷你搞笑,但海鲜类一般般,不过刺身比好多放题都新鲜好食,加分。
整体价钱合理,员工态度有礼,手脚快,印象分唔错。