2021-05-17
本人每隔一排就会有股放题瘾 想食下港女鱼生🍣咁啱见到呢间感觉几靓嘅餐厅有做放题决定喺星期六晚一试🍱一开始坐低咗斋睇menu都唔知点嗌叫侍应埋嚟落单先知原来第一轮menu上面嘅嘢食全部会先嚟一转😳😳😳牛肉沙律嘅肥牛好一般 好un 叫返刺身沙律会开心啲串烧嚟讲 鸡肾同鸡翼烧得几香 冬菇有啲未熟透 其余两件肉串一般炸物同卷物上到嚟 份量都唔细 两个女仔见到成台嘢食不断上嚟都几惊😳炸物同卷物表现都系一般 炸物入边嘅炸鸡翼好鞋 而卷物件件都差唔多味道 都系然后上面加少少料 旧饭有啲太湿 基本上呢两都系用嚟填满你个胃😂不过刺身嘅质素真系唔错嘅😊带子同油甘鱼都好鲜甜 三文鱼同甜虾都唔差不过就冇前者表现咁出色😌我哋两个女仔食完第一粒其实已经好饱佢后面上嘅天妇罗我哋都叫侍应攞走 因为真系冇可能食得晒😂到最后第二轮我哋叫咗一个主菜烧三文鱼 同encore左几件刺身 烧三文鱼好彩细细份个汁系调得几好味 可以一试😛总括来讲唔大食嘅人食第一轮就已经饱到上心口😂回本之选刺身嘅质素真系唔差 但问题系你仲有冇肚去食😂星期六晚都几静嘅冇满场 服务就OK啦 冇话漏单同埋等好耐~
本人每隔一排就会有股放题瘾 想食下港女鱼生🍣
我哋两个女仔食完第一粒其实已经好饱
佢后面上嘅天妇罗我哋都叫侍应攞走 因为真系冇可能食得晒😂
总括来讲唔大食嘅人食第一轮就已经饱到上心口😂
回本之选刺身嘅质素真系唔差 但问题系你仲有冇肚去食😂
星期六晚都几静嘅冇满场 服务就OK啦 冇话漏单同埋等好耐~