2023-04-24
平时都食开,但今次真系worse。企咗喺前台准备叫外卖,个staff仲倾紧计😀。𠮶staff系白色衫,冬菇头咁。27分俾完钱,想转杯朱古力做菜蜜,但系𠮶阵有人排队埋单,咁我就等人排完先。排完先29分,我话想转野饮,𠮶staff话:唔得,你咁迟先讲,厨房已经冲咗。我心念你又唔系厨房你又知冲咗?😓咁我当你系老板好清楚/间野既culture系咁又好,连尝试contact厨房都冇,况且我都唔系话真系迟几多,就赖个客。我就唔信咁多台客咁得闲即刻冲我杯野饮先。讲真,你话规定咗落咗order冇得改我都觉得有道理 会接受。咁我唔想要朱古力,就宁愿唔要。就同佢讲 唔要朱古力得唔得,佢话得,然后佢就通知厨房。最后厨房拎出黎既外卖系有朱古力既,咁𠮶位前台就开个胶袋,攞咗我个朱古力出黎再俾我。咁我想问你通知厨房做咩😅,做样俾我睇?成件事劲肉酸。咁大间连锁店,系咪宁愿浪费杯朱古力都唔想冲多杯菜蜜?想问边度可以投诉哩位员工。攞个外卖体验都咁差,服务仲要俾1星,我1星都唔想俾。以后会考虑唔帮衬。(佢哋以前早餐个鸡扒好味,但今次下午茶个鸡脾好干身)
企咗喺前台准备叫外卖,个staff仲倾紧计😀。
𠮶staff系白色衫,冬菇头咁。
咁大间连锁店,系咪宁愿浪费杯朱古力都唔想冲多杯菜蜜?
以后会考虑唔帮衬。
(佢哋以前早餐个鸡扒好味,但今次下午茶个鸡脾好干身)