无订位,唯有攞飞等位。2个人等左半个钟多啲,Receptionist已经系入座前讲清楚,落单之后要等30分钟,食用时间系90分钟,计落得1小时左右食嘢。坐好,快快落单先,叫左芝味广岛烧,我同朋友都估究竟系煮好上枱定系要自己动手。原来系煮好左,热辣辣,芝士融化伴上炒面猪肉同菜丝,酱料随自己喜好落多落少。最初唔明白既然已经煮好,点解仲要放系铁板上,原来可以保持芝士食到尾都系融融地。蒜香烤虾肉质结实,蒜味浓郁,好好味,可惜得4只。呢个蒜香牛油杂菌,一般。香脆铁板饺子真系好脆,饺子饀有点咸,连埋脆皮一㗳咬落去就刚好。其实落单之后要半个钟对香港人黎讲有啲耐,但系见厨师密密手密密手咁整无停过,又真系唔系几好意思催,隔离枱既情侣或者一班朋友聚会既,都好有耐性咁倾住计等。我同朋友就叫嘢饮吹住水等。侍应未系好熟手,好多嘢要提,例如换碟,上嘢饮,但系佢哋都好有礼貌讲唔好意思。座位唔会太迫,啱有时间慢慢倾计食饭hea一晚。
芝味广岛烧

蒜香烤虾

蒜香烤虾肉质结实,蒜味浓郁,好好味,可惜得4只。
蒜香牛油炒野菌

呢个蒜香牛油杂菌,一般。
香脆铁板饺子

山梨葡萄梳打

座位唔会太迫,啱有时间慢慢倾计食饭hea一晚。
南蛮鸡肉饼伴塔塔酱
2018-09-07