餐厅: Fleur (南豐紗廠)
资讯:

黎到荃湾南丰纱厂,除左要感受一下文化气息、影相打卡之外,就紧系要揾一间餐厅或者 Café — Fleur,坐低慢慢食餐好嘅,又可以影多啲相啦📸Yogurt Lover $88食材非常之丰富,包括:螺旋藻香蕉乳酪、杂锦燕麦、新鲜生果 (香蕉、无花果、士多啤梨、蓝莓、红莓、黑莓)、牛奶饼、蜜糖星星、椰丝、食用花,整个摆盘好有特色,充满住夏日沙滩🏝嘅感觉,蓝色嘅「大海」系香蕉乳酪黎嘅,蓝色系黎自天然螺旋藻嘅颜色,健康而又有创意嘅甜品!Superfruit $44颜色非常之吸引,系一款 cold chill tea!呢一款水果茶主要嘅味道系黎自西柚,西柚嘅红色特别鲜艳,再加上入面有一粒冰藏住一朵紫红色嘅小菊花,效果又靓又抢眼,fruit tea一直可以keep住咁冻🧊朋友就叫左一杯 Lemonade $38

Yogurt Lover $88
Yogurt Lover