2022-12-11 25 浏览
最近爱上串烧,谂唔到食咩就会话去食串烧喽~今天到佐敦的川烧,由尖沙咀搬到嚟呢处,座位不多,食物好有创意,质素也高,久唔久都会帮衬一次。烧白鳝,始终我至爱,食到白鳝的鲜味。烧法式鹅肝多士,呢个好味到不得了,我们一人食一份!烧羊仔架,ok 好味。钟意佢有薄荷酱及芥末,不用再举手问人攞。烧日本鸡胸软骨,其他店好少见呢款串烧,个人好钟意食鸡软骨,所以食得好滋味。烧鸡颈肉,系好少肉的鸡肉串,感觉无咩特别。烧烟肉荔枝卷,味道好清新,正呀!烟肉的肥腻被茘枝的酸甜中和左,真的好好味!大吾系纽西兰大磨菇,ok 好味。黑松露芝士牛油焗杂菇,作为一名芝士控,食到咁香浓的芝士牛油味,真的是大满足呀!因为必须要趁热食,唔记得影相。烧腐皮黑松露海鲜卷,应该系店的创作料理,真心好味!黑松露烧腐皮温泉蛋,见到隔离台食,卖相好靓,所以又叫嚟试下,系好食嘅。烧日本豚肉肠拼盘,相比较其他串烧,呢个好味的肠仔变得普通了。牛油果都好正!烧秘制鸡中翼,水准保持,无令人失望。烧特级厚切牛脷心,烧粟米,烧芝麻汤丸,都好味。蜂蜜烧菠萝,可能加左蜂蜜,所以比其他店的烧菠萝都好食。
最近爱上串烧,谂唔到食咩就会话去食串烧喽~

烧白鳝,始终我至爱,食到白鳝的鲜味。

烧法式鹅肝多士,呢个好味到不得了,我们一人食一份!

烧鸡颈肉,系好少肉的鸡肉串,感觉无咩
特别。

大吾系纽西兰大磨菇,ok 好味。

烧腐皮黑松露海鲜卷,应该系店的创作料理,真心好味!

牛油果都好正!

烧秘制鸡中翼,水准保持,无令人失望。
烧特级厚切牛脷心,
烧粟米,烧芝麻汤丸,都好味。

蜂蜜烧菠萝,可能加左蜂蜜,所以比其他店的烧菠萝都好食。