2021-10-27 39 浏览
今日去湾仔办点事,记得女儿好喜欢食Chotto Maki 嘅创意新派寿司 .每次去湾仔或中环都叫我去买外卖比佢食。餐厅设有堂食,地方不大,但都整洁光猛。创意寿司款式分大卷和小卷,即叫即做,材料新鲜,配搭得宜。Crunch :属于大卷寿司,共有四大旧,用料有三文鱼、新鲜蔬菜、芦笋、玉子、樱花虾等,材料配搭得好健康又有口感,加上芥末蛋黄酱和黑芝麻酱,食落好滋味!Philadelphia Roll:呢款系细卷,一共有八旧,用料有三文鱼、奶油芝士、牛油果等,并加上飞鱼子增加口感,洒上蛋黄酱和鳗鱼酱汁都好惹味。Peach Cider,女儿女喜欢桃味食品,呢种桃饮品清甜,有桃的香味,佢一定会喜欢!

2021-10-12
外卖自取