2024-08-20
今日好开心,去咗湾仔一间我第一次去嘅点心舖,叫做龙点心我特别叫咗以下嘅点心,分别有,一龙大满足,叹世界烧卖拼盘2.0,一口咸水角,炖汤.淮杞螺片炖竹丝鸡,拉丝菠萝包,桂花糕(2件)。每一个点心都好出色一龙大满足就已经有6款唔同嘅点心,唔同嘅味道,有笋尖虾饺皇,酸菜鱼凤眼饺,松露野菌晶莹饺,蟹粉菠菜香虾饺,腊味糯米烧卖,豌豆桃子另外叹世界烧卖拼盘2.0,有六款唔同各具特色嘅烧卖,我都系第一次品尝到,简直就系色香味俱全,而且每一个点心都够热,简直就好有心思简直系大满足呀,特别系佢嘅烧卖,好有特色,有唔同嘅类别,而且原来个厨师,仲系喺著名嘅酒店出嚟嘅,我好欣赏佢嘅烧卖,因为每一粒烧卖好特别,仲有唔同嘅口味,同埋好好食,满足我唔同嘅口味,仲有𠮶个淮杞螺片炖竹丝鸡炖汤,简直就系好鲜味,而且好足料,饮咗简直觉得满满嘅骨胶原美颜汤价钱合理,交通方便,环境卫生,服务细心,体贴有礼貌。
价钱合理,交通方便,环境卫生,服务细心,体贴有礼貌。