2021-02-25 83 浏览
估唔到原来日本料理餐厅都可以庆祝生日!🎂个日我地偷偷地同职员讲我地有朋友生日,点知佢就系上卷物时附上一支蜡烛仔٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و好可爱啊!!🎂仲有!系铜锣湾呢间既日本餐厅地点方便到爆!就系SOGO隔离(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)!———✨刺身拼盘🌟🌟🌟刺身普通,少少新鲜,无咩特别🥸🥸———✨卷物🌟🌟🌟🌟🌟卷物系呢间餐厅既招牌(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)!必点!但可惜我已经忘记了味道如何(´・_・`)因为我系疫情前去吃的🥲但可以一试der!🥳🥳还有!在卷物上放支蜡烛仔庆祝生日真系好有心机同埋颜值都几高٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و仲用照烧汁写埋」happy birthday」!成件事超级日式🤩🥳———✨日式寿喜烧🌟🌟不了,纯粹真系甜豉油打边炉!🤨🤨cp值不高之余又有无咩寿喜烧入口即溶+滑溜溜的感觉(´・_・`)———✨明太子鸡翼🌟🌟🌟🌟鸡翼望落超级涨卜卜🥰馅料超级多der!满满明太子!不错der!🥳🥳———✨炸芝士年糕🌟🌟🌟新鲜炸起!质地超级烟un der🥰!下次再来吧!
刺身拼盘🌟🌟🌟
刺身普通,少少新鲜,无咩特别🥸🥸
刺身拼盘

✨卷物🌟🌟🌟🌟🌟
卷物

✨日式寿喜烧🌟🌟
日式寿喜烧

✨明太子鸡翼🌟🌟🌟🌟
明太子鸡翼

✨炸芝士年糕🌟🌟🌟
新鲜炸起!质地超级烟un der🥰!下次再来吧!
卷物
明太子鸡翼