2019-12-18
琴晚同朋友庆祝生日去左呢间位于旺角嘅汉堡包专门店食晚饭~唔好睇呢间餐厅舖仔细细,提供嘅食物种类好多元化!我地order左两个burger、一个烤猪肋骨同一个沙律。Burger加66蚊就可以升级做套餐,套餐包括薯条、酸青瓜同饮品。烧焗大蘑菇黑松露芝士汉堡汉堡中间有黑松露味嘅沙律酱,味道浓郁,大蘑菇鲜甜多汁,中间仲好似有一块素肉,食落感觉无平常食开嘅汉堡咁腻~薯条都炸得几香脆,酸青瓜可以进一步减低汉堡嘅肥腻感。烧龙虾熔岩芝士牛肉汉堡啖啖肉嘅龙虾,配上香浓嘅芝士酱,牛肉汉堡虽然牛味浓,但又唔会掩盖左龙虾嘅鲜味,再加上清爽嘅沙律菜,简单两个字:好食!值得一赞嘅系,汉堡包嘅面包好软熟,唔会死实实架~青酱鸡丝苹果田园沙律沙律菜新鲜爽甜,苹果好清甜,一d都唔酸,配搭青酱味道几新鲜~卡莱罗纳烧烤骨烧烤骨肉质软滑,唔会太咸,又唔会太肥腻,好食!饮品方面,我地order左两杯杂莓奶昔、一杯蜜桃菠萝梳打同一杯野莓梳打。杂莓奶昔香滑,有淡淡莓果味;蜜桃菠萝梳打就酸酸甜甜,几开胃;而野莓梳打同样味道清新~饮品食物高质多元化,值得一试哦~!
烧焗大蘑菇黑松露芝士汉堡
烧龙虾熔岩芝士牛肉汉堡
青酱鸡丝苹果田园沙律
卡莱罗纳烧烤骨
烧烤骨肉质软滑,唔会太咸,又唔会太肥腻,好食!
饮品食物高质多元化,值得一试哦~!