2023-02-05
有啲兴致或者节日就会嚟一转 不会失望🥳佢哋嘅出品真系独一无二 Menu又成日转 唔会闷👅 依家仲做紧特色嘅weekend lunch/brunch🥰❣川味烤黑毛猪肋骨及柚子甜酸汁烤法国鸭胸,配蒸石磨陈村粉,黑蒜肉汁 $188又升级左🥹 鸭胸滑嫩开胃🦆 猪肋骨烧到有焦香唔鞋🐖 加左啲麻辣味好特别又惹味 又系💯分嘅fusion🌶️陈村粉好少见 仲有唔同蔬菜 配上肉汁劲丰富👅🥰 ❣️爆炒带壳去头海虎虾,台湾龙胆石斑鱼片,日本Q弹粗乌冬,迷你干贝忌廉汁 $178食过两次佢哋嘅乌冬都觉得好好食🙆🏻♀️ 海鲜嘅鲜味出晒黎‼️ 虾🦐劲新鲜 有煎过好弹牙🥹 石斑鱼片好 crazy 成本高 冇骨结实啖啖肉💰🐟配上洋葱葱花 烟韧嘅乌冬 希望可以长驻 menu୧⃛(๑⃙⃘⁼̴̀꒳⁼̴́๑⃙⃘)୨⃛❣️香浓粟米巴斯克芝士蛋糕/辣椒仔渍芒果粒/日本柚子雪酪/焦糖爆谷 $118甜品选择太多好头痛🙈 店员推荐呢款唔会错💕2-3人share都够 有芝士味仲有粟米汤味 咸咸甜甜好得意🧀🌽 芒果酱几解腻🥭 芒果粒食完之后有啲刺激 原来用辣椒腌制过🌶️柚子雪酪好清爽 焦糖爆谷仲系脆 一碟有超多味觉冲击💥❣️云呢拿棕树糖冰咖啡 $68呢度有好多特别嘅咖啡☕️
陈村粉好少见 仲有唔同蔬菜 配上肉汁劲丰富👅🥰
❣️香浓粟米巴斯克芝士蛋糕/辣椒仔渍芒果
粒/日本柚子雪酪/焦糖爆谷 $118
甜品选择太多好头痛🙈 店员推荐呢款唔会错💕
柚子雪酪好清爽 焦糖爆谷仲系脆 一碟有超多味觉冲击💥
❣️云呢拿棕树糖冰咖啡 $68
呢度有好多特别嘅咖啡☕️
店员会加入热奶🍼 令云呢拿棕树糖冰🧊 +面头嘅咖啡冰慢慢溶化☕️ 咖啡够浓唔会太甜‼️店员话仲可以加一次奶🙆🏻♀️
❣️ Sugarcane | Stout $85
钟意饮黑啤嘅好推荐‼️ 我平时会觉得黑啤有豉油味🤣呢个完全冇🥳 唔会太苦有啲甜酸味中和💯
酒精浓度9.5%但系饮落又唔觉得好高👅