1K
2017-06-18 20 浏览
平时行开呢条间已经有好多唔同嘅食店选择,近排再行发现又有新嘅甜品店出现,喜欢食嘅我当然要去一试!望望餐牌,除了甜品外重有啲小吃,咁就先点了个小吃炸鱼薯条$78,薯条同炸鱼都非常香脆,而旁边重有柚子沙律菜,用柚子酱淋上沙律菜上,最好系碟上重有不同酱汁,供食客选择不同口味!而饮品就点了解热嘅芒果沙冰$38,芒果沙冰上插了块蝴蝶饼,为增加口感重加了少少椰果粒,除入口时细滑嘅芒果沙冰外,重有爽口嘅椰果粒!而下面重有个发光灯座,够晒特别!最后加埋焦糖香蕉雪糕pancake$58,一球浓郁朱古力味道嘅雪糕,配上新鲜出炉嘅香蕉pancake,pancake够晒软熟,香蕉本身够晒香甜,所以加埋个朱古力雪糕一齐入口就更加好味!价钱相宜,款式够晒选择多!

望望餐牌,除了甜品外重有啲小吃,

价钱相宜,款式够晒选择多!
宵夜