2024-03-20
🫶🏻今日嚟到北角就试吓我book mark咗咗好耐嘅少女心爆棚Cafe ,呢间Cafe用熊啤啤做主题,连佢哋嘅招牌甜品都系红啤啤造型㗎!真系超级可爱❤️呢度嘅lunch set连星期六日都有,价钱仲要超级抵食!大家快啲过嚟试吓啦。明太子蟹肉意粉 $128呢度嘅明太子蟹肉意粉真系好好食,啲酱汁好浓郁,而且仲有一丝丝蟹肉,捞埋个意粉到真系好正!最出色系佢嘅口感,喺呢度加咗蟹籽,令到成个层次更加丰富,绝对好评呀!🐻🐻。原条蒲烧鳗鱼饭 $128个饭拎到上枱真系连我都震惊咗,冇谂过佢原条蒲烧鳗鱼真系成条俾你!超级大条,应该有我手臂咁长!最重要嘅系呢度嘅厨艺一啲都唔马虎,鳗鱼肉质扎实,厨师烧得好好食❤️❤️。初恋(套餐加$34)呢杯饮品系我见过颜值最高嘅士多啤梨奶,上面仲有粉红色超级可爱嘅熊啤啤🐻,士多啤梨味浓郁,用嘅奶亦都非常新鲜品质好好,我真系好钟意呢度嘅创意,最重要嘅系造型特别之外,味道都非常高质!。千语星晨呢一杯主要系口味清新嘅橙汁,仲有非常梦幻嘅蓝色,杯饮品比我嘅感觉系非常惊喜,食咗咁多咸嘢的确系需要啲refreshing嘅橙汁嚟收尾。。睡眠熊芝士蛋糕 $58呢度有两款睡眠熊蛋糕,分别有白色同
。明太子蟹肉意粉 $128
。原条蒲烧鳗鱼饭 $128
。初恋(套餐加$34)
。千语星晨
。睡眠熊芝士蛋糕 $58
呢度有两款睡眠熊蛋糕,分别有白色同埋啡色嘅,今日我就试吓啡色嘅芝士蛋糕!呢个造型真系非常卡哇伊啊!呢度嘅蛋糕系轻盈嘅芝士味,食落去非常丝滑,口感好特别❤️大家快啲嚟试吓🫶🏻