2022-12-17 414 浏览
湾仔创意日式寿司卷物 呢间位置系湾仔ive 旁边 平时都好受学生欢迎 呢次试试佢地party set 彩色卷物四人盒.佢地party set 做得劲色彩缤纷设计上有创意 而且感觉偏健康当中有几款都包括牛油果平时唔钟意食牛油果既我 都觉得好夹 ok饭粒黏合度合适 软硬适中 唔易散开寿司都系即叫即制 如果自取会平d (餐牌睇图)适合圣诞派对钟意食寿司嘅朋友.⭐️火鸡卷 ×5 (豆皮纸 火鸡片 吞拿鱼溃 绿毛)⭐️进击的鳗鱼 ×8 (芝士 炸蟹柳 牛油果 鳗鱼)⭐️牛油果先生 x8 (芝士 牛油果 芦笋 墨西哥辣椒)⭐️焦糖三文鱼转角遇上虾x8 (三文鱼 牛油果 蟹柳 炸虾)⭐️鹿儿岛牛柳粒芒果卷×8 (芝士,芒果 牛柳粒)⭐️辣味油甘鱼黑椒三文鱼金菇卷 x8 (黑椒三文鱼 炸金菇 油甘鱼 青瓜)其他小食包括狂风沙律雪米糍 x4芝麻鸡翼 ×4饮品x 4.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_湾仔.#MR. MAKI (保和大厦) (湾仔)地址:湾仔交加里51号保和大厦地下L号舖.⭐️评分:味道:3.5/5环境:-/5服务:-/5抵食:3.5/5..#饮食 #美食 #优
佢地party set 做得劲色彩缤纷
设计上有创意 而且感觉偏健康
当中有几款都包括牛油果
平时唔钟意食牛油果既我 都觉得好夹 ok
饭粒黏合度合适 软硬适中 唔易散开
寿司都系即叫即制 如果自取会平d (餐牌睇图)
适合圣诞派对钟意食寿司嘅朋友
⭐️火鸡卷 ×5 (豆皮纸 火鸡片 吞拿鱼溃 绿毛)
⭐️进击的鳗鱼 ×8 (芝士 炸蟹柳 牛油果 鳗鱼)
⭐️牛油果先生 x8 (芝士 牛油果 芦笋 墨西哥辣椒)
⭐️鹿儿岛牛柳粒芒果卷×8 (芝士,芒果 牛柳粒)
其他小食包括
狂风沙律
雪米糍 x4
芝麻鸡翼 ×4
饮品x 4
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_湾仔
#MR. MAKI (保和大厦) (湾仔)
地址:湾仔交加里51号保和大厦地下L号舖
⭐️评分:
味道:3.5/5
环境:-/5
服务:-/5
抵食:3.5/5
#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃货 #食评 #增肥 #揾食 #食好西 #相机食先 #香港美食 #湾仔美食 #外卖 #寿司 #圣诞派对