2019-04-22
系启田商场入面开左间车仔面店,成日都好多人排队今日见得闲啲都排队试下是自助式,在门口柜台点完餐后,在bar台上取相关用具然后等叫号码取餐🔢我们2个人叫左以下份量已经好饱🔶牛魔王 $39 (咖哩汤底+$1)入面会有牛丸、牛腩、牛肚、萝卜、韭菜牛丸普通,都弹牙架;牛腩入口淋;牛肚好似金钱肚,一格格的,新鲜;萝卜多汁鲜甜最特别的是咖喱汤底,估你唔到又几夹,食到停唔到口🔶化骨龙 $39 (麻辣汤底+$1)入面会有自制鲜竹卷、猪软骨、墨鱼丸、鸡翼尖、生菜鲜竹卷是重点,因为出面好少有鲜竹卷,果然好味新鲜有咬口;猪软骨好淋好味,但得一旧比较少;墨鱼丸普通;鸡翼尖焖到好淋,入口骨肉分离,好易食到!麻辣汤同其他餐厅比不太辣,比较咸,但是好味的!🔶油炸鬼猪扒 $15 👍🏻$15有咁大件猪扒真系好抵!而且外面个层整到好似油炸鬼,好惹味,而且猪扒肉质鲜嫩,易咬开🔶瑞士汁花香鸡翼 $19因为已经叫了油炸鬼猪扒,所以鸡翼唔叫油炸鬼鸡翼啦,改叫呢个瑞士鸡翼,食落都好够味,而且有淡淡的花香味,因为佢系表面沈了一些花瓣碎🔶韭菜猪红大肠 $28大肠是卤水猪大肠,好惹味;猪红新鲜,入口有阵阵鲜甜味,抵食好食👍🏻总括来说,好
今日见得闲啲都排队试下
是自助式,在门口柜台点完餐后,在bar台上取相关用具
然后等叫号码取餐🔢我们2个人叫左以下份量已经好饱
🔶牛魔王 $39 (咖哩汤底+$1)
入面会有牛丸、牛腩、牛肚、萝卜、韭菜
最特别的是咖喱汤底,估你唔到又几夹,食到停唔到口
🔶化骨龙 $39 (麻辣汤底+$1)
入面会有自制鲜竹卷、猪软骨、墨鱼丸、鸡翼尖、生菜
麻辣汤同其他餐厅比不太辣,比较咸,但是好味的!
🔶油炸鬼猪扒 $15 👍🏻
🔶瑞士汁花香鸡翼 $19
🔶韭菜猪红大肠 $28
总括来说,好味抵食,份量唔算少,所以之后一定会成日食!