2023-04-16
-🍽🍴🍽🍴🍽🍴🍗🍗🍗🍗🍗🍽🍴🍽🍴🍽-🥢 Ranch (Dry Rub) 田园风味🆗🥢 Singapore Zing (Saucy) 新加坡辣蟹味 🆗🥢 Hoisin Glazed (Saucy) 黑芝麻海鲜蜂蜜 🆙🥢 Honey Wasabi (Saucy) 日本蜂蜜芥辣 🆙🥢 Saucy Dips🆙Wingman嘅Menu上面有19款唔同口味嘅鸡翼,另外仲有11款酱汁可以选择,所以一啲都唔使担心会食到闷🤤。系我自己试过嘅味之中,日本蜂蜜芥辣真系最特别同最好食😍。🥢Quack Quack Duck Wrap 橙香填鸭卷 🆙如果嫌鸡翼肥嘅话,其实仲有其他选择🥙。虽然呢度主打鸡翼,但系我每次嚟都一定忍唔住嗌返个填鸭卷,因为真系出奇地好食!而且啲料仲比得好足,啖啖都系生菜+橙汁+鸭肉嘅鲜味💯。🌟评价 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀🌟食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 8/10环境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 7/10服务 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 8/10性价比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7/10整体 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7.5/10📌网上不定时都会有折扣,可以留意下🤣-🍽🍴🍽🍴🍽🍗🍗🍗🍗🍗🍴🍽🍴🍽🍴🍽-🗺 Wingman (阁麟街) (
🍽🍴🍽🍴🍽🍴🍗🍗🍗🍗🍗🍽🍴🍽🍴🍽
环境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 7/10
服务 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 8/10
性价比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7/10
整体 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7.5/10
📌网上不定时都会有折扣,可以留意下🤣
🍽🍴🍽🍴🍽🍗🍗🍗🍗🍗🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🗺 Wingman (阁麟街) (中环)
中环阁麟街37-43号祥兴商业大厦6楼
🗺 Wingman (旺角)
旺角弥敦道594-596号旺角新城17楼