2024-07-13 4471 浏览
为左企鹅而来。一睇茶list,已经感受到高质有要求。叫左白桃乌龙,真心香,有少许果香,饮茶氷受到诚意 蜂巢凤尾虾芋角(大点),食到一只虾,某角炸得孚干身好薄脆,仲要有某粒系里面,令口感有层次有某泥同芋粒,唔太咸。今日好想食炸𠳖,所以凤尾虾,再叫左个椒盐尤鱼须,呢个好有大排档feel个炸皮都够脆,唯一个尤鱼无我想象咁弹爽脆,但呢个价值了。呢个甜梅菜一见到,就想试下,虽然佢唔系大点直头$55,但配叉烧好特别,所以想试,都无失望,个肠粉皮够薄,如向光望,应该都几晶莹剔透嘅,尹骨食到甜梅菜,配叉烧原来好夹,希望其他酒楼可仿效下啦!最后,都系为佢地而黎嘅甜品1.企鹅红豆包同滑脟脟小白兔(杧果布甸)影片可拍到只兔弹弹下,好可爱。但因为拍片无影相,大家自己去欣赏吧!呢个企鹅,一黎到,侍应会倒水入个低,因为有干冰,会有白烟飞出黎,好似雪影咁,又系好拍片留念。爱拍片嘅美美,应该要去打个卡,哈。而且质素好好,个红豆馅仲有陈皮味。埋单三百几,贵,但值得一试。
为左企鹅而来。

埋单三百几,贵,但值得一试。