上环🚇呢间 Sow 系充满惊喜嘅 Fusion 西班牙🇪🇸酒吧餐厅,无论系食物定系装修处处都渗入咗🇨🇳中式同埋日式🇯🇵元素,有创意又高质!呢度有多款极具🤩创意嘅 Cocktail 同埋 Mocktail 供应。🍹Jojo Tea 混合咗苹果、红枣同乌龙茶,味道清新🤤又有层次。Pancoya 呢杯饮品🍸好有热带风情,系班兰叶、咖央同椰子水🥥嘅完美结合,味道独特又香甜👍。Welcome Soup 🥣系甘笋南瓜汤,入口非常香甜🥕,而且带有一阵橙香味🍊,入口滑溜,非常开胃😋。月见免治鸡肉🐓三食呢个菜式真系好特别,🐔免治鸡肉用咗三种唔同嘅方式制作🔥(大阪烧、烧鸟月见、避风塘),😍每一种都各有风味。西班牙🇪🇸黑毛猪鱿鱼咸蛋黄煲仔饭🍚系中式土鱿蒸肉饼煲仔饭😆嘅变奏版,入面有黑毛猪🐖肉饼、鲜鱿鱼同埋咸蛋黄🥰,味道好丰富,米饭烟韧,🤩煲边仲有饭焦,真系好满足。西班牙🇪🇸乳猪外脆内嫩,个皮烧🔥得劲松脆,肉质嫩滑多汁🤤,配埋佢哋特调嘅酱汁💧一齐食真系超正呀。红豆🫘榛子炖蛋配豆腐雪糕呢个甜品🍮配搭我都系第一次食,红豆榛子味嘅炖蛋🥚滑溜香甜,配埋豆腐雪糕🍨,味道独特又美味。