2024-10-04 725 浏览
餐厅环境好好, 有好多菜式都系fusion菜。鱼肉丸子:厨师好有创意,第一次系西餐度食鱼旦fusion starter, 觉得好有惊喜👏🏻👏🏻酿鸡翼: 呢个系佢地力推既招牌菜。 整只鸡翼都好完整好靓。 入面仲有d香料味, 朋友觉得不错,不过我就唔识欣赏herb的味道。黑松露薯条🍟: 好好味!我连酱都一滴不留😂我地仲叫咗三文鱼扒配尼泊尔莎莎酱,不过唔记得影相。 大家睇其他食评的图片就可以了。不过都系个句,朋友觉得ok, 但我不喜欢parsley, 所以只吃了三文鱼,没吃莎莎。 三文鱼卖相好, 味道不错,煮至全熟,唔似有d西餐厅咁中间少少生,一定唔会肚痛先🤣餐厅好好, 知道我地庆祝生日🍾仲送咗特饮,水果味好出, 好甜好饮。啱晒我呢d唔饮酒的人😋
餐厅环境好好, 有好多菜式都系fusion菜。

黑松露薯条🍟: 好好味!我连酱都一滴不留😂

庆祝纪念