2021-12-27 1365 浏览
边个话去九龙城一定要食泰国野?!呢间越南野都系回头之选!冻滴漏咖啡- 越南咖啡,饮既大概唔系佢既咖啡香味,而系地道既风味!呢到既滴漏咖啡就满足到喇😌响香港既快餐文化里面,传统不锈钢滴漏装置,可谓难得一见!能够响步伐急速既都市生活中,静落黎望住咖啡一滴一滴落下,绝对系一件美事。而且配合钟意搞搞震既我,可以搅搅下又斟黎斟去,系开心既😝蟹粉蟹肉蕃茄汤檬- 蟹味出乎意料地突出!相反,唔讲我都唔记得咗佢系蕃茄汤底😅檬粉挂汁功能一般,所以大大只汤匙应记一功🤨芽菜新鲜爽口,扎肉唔会太咸,汤底够热,整体口感唔错😋肝酱慢煮五花腩肉越南法包- 黎呢度既重点行程!墙上既黑板会介绍番最近top5既人气选择,加入创新既元素之余,好多款都系考厨师功艺既菜式。慢煮五花腩既然能够登上Top1宝座,当然要试试佢几有架势😏同传统既越南法包一样,法包脆卜卜,涂抹一层肝酱之后,夹有已腌制既白、红萝卜丝,因为个人对辣既接受程度而放入既辣椒丝,再配合不同的肉类。今次既慢煮五花腩果然名不虚传!一上台已经香味扑鼻;慢煮技术传五花腩肉够哂腍、猪皮够哂胶,而且秘制酱汁完完成成入哂每一丝肉、每一寸脂肪;真系好好味呀😍炸蕃薯条- 酥脆、甜丝

边个话去九龙城一定要食泰国野?!呢间越南野都系回头之选!

炸蕃薯条- 酥脆、甜丝丝~👍
  • 慢煮五花肉面包