2023-01-25
🐈✨✨✨✨✨✨✨🍽️ HAND3AG 观塘开源道64号源成中心地舖 #观塘eatmeow好 #九龙eatmeow好推荐早餐/brunch /lunch / tea食呢间三文治快餐店!! 用铁板烧制三文治做gimmick,其中呢间分店开喺观塘,沿著地铁站exit B落到地面,喺马会过马路就系佢,岩晒附近嘅上班族/附近跳舞嘅朋友!! 个三文治大大份足料,又可以+$6/$10/$16可以转配小食套餐,男仔都会饱🥳 舖面好大,行型格装修,有啲leon light decoration喺墙⚡️⚡️墙身银钢质感几岩y2k style打卡😂另外有洗手机同埋可以自己斟水拎纸巾,几方便👍🏻✨👨🏻🍳🤳🏻咕噜咕噜脆鸡铁板三文治 ❤️🔥我俾佢个咕噜咕噜吸引咗\(//∇//)\钟意食甜甜酸酸开胃酱汁嘅可以试呢个🥹🫶🏻 个包烘得岩岩好,系我钟意嘅软熟度个炸鸡扒又大又厚肉仲有汁💦原块甜菠萝、蕃茄、生菜,仲有啲熔岩芝士,配个酸味味嘅他他酱好好食😋👨🏻🍳🤳🏻游日懒人铁板三文治 又大又多料,我又要擘大口咬,到底懒咗喺边!! 😂 呢个入面系吉列和牛汉堡,炸过表面嘅牛有一层炸衣~ 会有日式可乐饼嘅感觉😆有裙边嘅原粒帆立贝再加
🍽️ HAND3AG
👨🏻🍳🤳🏻咕噜咕噜脆鸡铁板三文治 ❤️🔥
👨🏻🍳🤳🏻游日懒人铁板三文治
又大又多料,我又要擘大口咬,到底懒咗喺边!! 😂 呢个入面系吉列和牛汉堡,炸过表面嘅牛有一层炸衣~ 会有日式可乐饼嘅感觉😆有裙边嘅原粒帆立贝再加添咗多少少日本风味🇯🇵 生菜菜好新鲜,成个包配蛋黄酱几夹
👨🏻🍳🤳🏻H3自加手切薯条 (套餐包埋)
粗身薯条,份量好多,大部分都脆身😆
👨🏻🍳🤳🏻照烧蘑菇酿鸡翼 +$10❤️🔥
呢个劲好食!!!! 入面嘅酿蘑菇调味好惹味,仲有芝士😍😍😍 鸡翼皮微焦,仲啲酱汁几夹啲馅✨✨ 我有睇过啲大半年前嘅comment同相,比较之下佢地个外观好似有进步咗(?) 几推荐!!
👨🏻🍳🤳🏻脆炸鱿鱼圈 (另外嗌$32)
炸到微焦嘅脆鱿鱼圈,不过不失~
👨🏻🍳🤳🏻柠檬锡兰红茶 & FIREFLY peach& green tea
个tea重桃味再有淡淡嘅green tea 后劲,几好饮🫶🏻
佢嘅创新三文治的确做得几好,值得试下🫶🏻 尖沙咀同旺角都有分店㗎🥳