2007-05-18 11 浏览
昨天2pm经过白沙道,本来系食隔离的过桥米线,但未有位亚姐就比定将发票单我,野食都未点(我一定o系度食吗??)...D野系好味既点会惊我唔等...过左next door的太平馆,其实都系要等,不过就有西装伯伯(白晒头发的)帮我地登记,约10min后有位。2人都叫左set lunch:瑞士鸡亦& 烧猪脾。先来忌廉汤&餐包,跟一旧温拿牌牛油。一试之下真不得了,讲紧系旧牛油,好味到o丫...yum...如此普通的包包立刻变成极品!鸡亦要等,一齐来啦,之前未食过烧猪脾以为会系好似烧猪手般干身,原来有汁,肉亦好谂,very good~鸡亦新鲜肉嫩,非常好味。骤眼看两款汁都是差唔多,黑mun mun,分别就系瑞士汁比较甜,烧猪脾汁就较鲜~Coffee or Tea,$68+10%

Coffee or Tea,$68+10%