2017-06-17
呢间铺头既gelato 其实几好食,间唔中又有d seasonal flavour,所以行过见到有想食既味都会买黎食。今日又见到有seasonal flavour所以入左去,见到个大waffle cone 仲加左十蚊要waffle cone。不过呢个真系一个超级大既错误佢话呢个系自家制waffle,但系原来只系自家制而唔系即制,放系店员身后一个透明胶柜。本身呢个都唔系问题,反正d cone 都系整定放埋一二边或者买返黎,但都一样好味。但系佢呢个要加十蚊买既waffle cone 系淋洒,啪都啪唔断,淋支支,仲要唔好味,得死甜。拎住系几得意既咁大旧,但系我买食物系为左食而唔系影相放IG,都唔好食把鬼咩。虽然系gelato,但始终都系肥。明明食雪糕系应该开心架嘛,因为一旧waffle cone 就成个mood 都无晒。
不过呢个真系一个超级大既错误