2022-06-16 56 浏览
即整,menu有好多款加州卷拣,有巨大卷(3件), 大卷(4件)同正常卷(8件), 即叫即整,要等一阵先有得拎。有生/熟选择,系西式style嘅寿司餐厅,即系馅系入边,中间系紫菜饭系最外层。相传加州手卷系呢个做法嘅原因就系因为寿司去到美国嘅时候受欢迎,有个厨师林务将饭放喺出边调返转,等佢哋知道其实系饭嚟,有个熟悉嘅感觉慢慢再接受寿司呢个食物平时除咗食下回转,好多时等唔到位嘅时候就要食其他,超市唔会拣,呢间系首选☺️式除咗加州卷style之外,上面仲会有mayonnaise, 唔洗点豉油已经好丰富嘅味道Philadelphia有三文鱼,cream cheese同牛油果,一啖塞满口劲大旧!C-Dragon 炸鳗鱼片,炸蕃薯,同样有酱,劲满足!

C-Dragon 炸鳗鱼片,炸蕃薯,同样有酱,劲满足!