餐厅: 活一鮮
资讯:

餐厅: 活一鮮
资讯:

之前有食过今次中秋 即刻book 左先好好彩 有bar 枱坐嗌左活一鲜卷$78活一鲜丼$158蟹籽沙律 $48火炙酱烧帆立贝寿司$26(用app free)蟹籽沙律 正常发挥但系应该系新鲜整冇出面个啲冻冰冰或者出晒水所以好食既 份量多啲更好活一鲜丼有好多只鱼 又有帆立贝 有蟹拑 有虾 有蟹膏有鱼子etc 需要多返少少饭送🤣🤣❤️活一鲜卷刺身一样新鲜不过可能我地坐楼上上到黎紫菜已经唔脆火炙酱烧帆立贝寿司送到上黎仲有啲啲啲暖鲜甜既❤️
之前有食过
今次中秋 即刻book 左先
好好彩 有bar 枱坐

嗌左活一鲜卷$78
活一鲜丼$158
蟹籽沙律 $48
火炙酱烧帆立贝寿司$26(用app free)

蟹籽沙律
正常发挥